Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - اتحادیه بین‌المللی مخابرات به تازگی در تازه‌ترین گزارش خود برآورد کرده است که تا پایان سال جاری میلادی بالغ بر نیمی از جمعیت جهان به اینترنت متصل خواهند بود.

هولین ژائو، دبیر کل اتحادیه بین المللی مخابرات (ITU) با انتشار بیانیه‌ای در خصوص اتصال کاربران جهانی به فضای مجازی اینترنت خاطرنشان کرد که تا پایان سال ۲۰۱۸ میلادی بالغ بر ۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹ میلیارد نفر معادل نیمی از جمعیت جهان به شبکه جهانی اینترنت متصل بوده و از خدمات و سرویس‌های آنلاین آن بهره می برند.

وی همچنین عنوان کرد که تا قبل از آغاز سال ۲۰۱۹ میلادی تعداد کاربران متصل به اینترنت از مرز ۵۰ درصد جمعیت جهان نیز عبور خواهد کرد که این آمار و ارقام نشان می‌دهد که کشورهای مختلف با همکاری اپراتورهای مخابراتی در جهان به شدت در تلاش بوده اند تا دسترسی کاربران و شهروندان خود را به اینترنت تسهیل بخشند و جامعه جهانی نیز در این زمینه گام‌های مهمی برداشته است.  

بر اساس گزارش وب سایت مانی کنترل، این در حالیست که برآوردهای قبلی در سال ۲۰۱۷ میلادی نشان می‌داد که تعداد کاربران متصل به اینترنت در سال گذشته حدود ۴۸ درصد از کل جمعیت جهان را تشکیل داده‌اند اما حالا با آمارهای جدیدی که منتشر شده است، این میزان به صورت پیوسته و پیاپی درحال افزایش است.

گزارش‌های منتشر شده از سوی موسسات تحقیقاتی دیگر نیز حاکی از آن  است که استفاده کاربران از اینترنت در کشورهای توسعه یافته و پیشرفته رو به افزایش بوده است به گونه ای که تعداد کاربران اینترنت در این کشورها در سال ۲۰۰۵ میلادی ۵۱.۳ درصد بود که در سال جاری به ۸۰.۹ درصد رسیده است. این در حالیست که در همین بازه‌ زمانی، آمار استفاده‌کنندگان اینترنت در کشورهای در حال توسعه‌ نیز از ۷.۷ درصد به ۴۵.۳ درصد افزایش یافته است.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: اینترنت آنلاین اپراتور مخابراتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۱۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان همکاری‌ اسلامی از همه کشورها خواست کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، سازمان همکاری اسلامی در بیانیه ای با استقبال از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمت شناختن کشور فلسطن افزود که این اقدام مهم با قوانین بین المللی و قطعنامه های سازمان ملل متحد در این زمینه همخوانی دارد و به مردم فلسطین این امکان را می دهد تا بتوانند برای حقوق مشروع خود از جمله حق بازگشت، تعیین سرنوشت خویش و تشکیل کشور مستقل فلسطین بر اساس مرزهای ۴ ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس تلاش کنند.

این سازمان که متشکل از ۵۷ کشور مسلمان است بار دیگر از همه کشورهای جهان که هنوز کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته اند خواست تا در اسرع وقت در حمایت از مردم فلسطین در به رسمیت شناختن کشور فلسطین و انجام تلاش های بین المللی با هدف پایان دادن به اشغالگری رژیم اسرائیل و تحقق صلح و ثبات در منطقه و اجرای مصوبات بین المللی مرتبط، اقدام کنند.

جمهوری ترینیداد و توباگو روز پنجشنبه در تصمیمی که در جلسه شورای وزیران این کشور اتخاذ شد، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت.

این تصمیم بر اساس توصیه وزیر امور خارجه جمهوری ترینیداد و توباگو اتخاذ شد و بر اساس شورای وزیران این کشور تصمیم گرفت که با هدف تحقق صلح پایدار از طریق تقویت اجماع رو به افزایش بین المللی در مورد مساله فلسطین، تشکیل کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسد.

در بیانیه دولت ترینیداد و توباگو همچنین آمده است: به رسمیت شناختن کشور فلسطین یک امر اخلاقی و عادلانه و بیانگر خواسته‌های مشروع ملت فلسطین و حمایت از آنها است.

ترینیداد و توباگو (Trinidad and Tobago) با نام رسمی جمهوری ترینیداد و توباگو کشوری جزیره‌ای در دریای کارائیب واقع در شمال آمریکای جنوبی است. این کشور در فاصله ۱۱ کیلومتری سواحل ونزوئلا و ۱۳۰ کیلومتری سواحل گرانادا واقع شده و به خاطر ذخایر نفت و گاز خود معروف است.

پیشتر نیز جامائیکا و باربادوس در آوریل گذشته اعلام کردند که کشور فلسطین را به رسمیت می شناسند.

پیشتر «ریاض منصور» سفیر و نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل متحد از رایزنی‌های جاری در زمینه به رسمیت شناختن کشور فلسطین از سوی چند کشور خبر داده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • رشد نرخ باروری در ۱۴ استان/ تنها نیمی از قانون اجرا شده است
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • سازمان همکاری‌ اسلامی از همه کشورها خواست کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند
  • کدام کشورها در سال ۲۰۲۴ بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ (+ اینفوگرافی)
  • آغاز ساخت ایستگاه مخابراتی احمد آباد-جوزار بویین میاندشت
  • این شبکه اجتماعی برای کاربرانش بازی راه‌اندازی کرده است!
  • کدام کشورها بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ + اینفوگرافیک