Web Analytics Made Easy - Statcounter

در گزارش این اندیشکده آمریکایی که به قلم "دیوید فیدلر" استاد حقوق دانشگاه ایندیانا و از پیشروان حقوق بین الملل با عنوان "تروریسم، رسانه های اجتماعی و تراژدی ال پاسو" نوشته شده، آمده است: فاجعه ال پاسو تاکید می کند که مجدداً باید راهبردهایی برای چگونگی سوءاستفاده گروه های تروریستی و افراطی از اینترنت برای گسترش نفرت و ایجاد خشونت استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بله دوباره شروع شد. خشونت در ال پاسو تگزاس باعث بحث و گفت وگوهای مجدد در مورد تروریسم داخلی، کنترل اسلحه شده است، حال چه سخنان "دونالد جی ترامپ" رئیس جمهوری به افراط گرایی خشونت آمیز ربط داده شود و چه نقشی که فضای سایبری در تقویت کینه و خشونت افراطی بازی می کند.

در هر حال وزارت دادگستری، حادثه ال پاسو را تروریسم داخلی می داند و بیانیه ای که مظنون پیش از حادثه به صورت آنلاین ارسال کرده بود، در این تصمیم تاثیر داشت.

این بیانیه در یک رسانه اجتماعی، به نام "چان 8" منتشر شد و اکنون به دلیل آنکه به عنوان سکویی برای استفاده عاملان و هواداران خشونت گسترده استفاده می شود، بدنام است.

در واقع همانگونه که «نیویورک تایمز» گفته بود، پیش از فاجعه ال پاسو، «چان 8» به بلندگوی تیراندازی های دستجمعی و بستری برای جذب نیرو برای ملی گرایان سفید پوست خشونت طلب تبدیل شده بود.  

در ادامه مطلب درج شده در این اندیشکده آمریکایی می خوانیم: بازنگری مجدد مباحث مربوط به ملی گرایی سفید به عنوان تروریسم و ​​استفاده گروه های افراطی از رسانه های اجتماعی نشان می دهد که پیشرفت کافی در مهار رشد ملی گرایی سفید حاصل نشده است. این واقعه نشان داد که چگونه گروه های تروریستی و افراطی از اینترنت برای گسترش نفرت و خشونت بهره می برند.

چند روز پیش از حمله ال پاسو، برنامه بین المللی قانون تروریسم سایبری (ICTRP) یافته ها و توصیه های خود را منتشر کرد.

این برنامه توسط شبکه جهانی تحقیقات در زمینه تروریسم و ​​فناوری پشتیبانی و توسط موسسه بین المللی مبارزه با تروریسم هدایت می شود.

این برنامه تجزیه و تحلیل می کند که چگونه دولت ها، سازمان های بین المللی و شرکت های بخش خصوصی با فعالیت های آنلاین گروه های تروریستی مبارزه می کنند.

رشد فعالیت های آنلاین گروه های ملی گرای سفید پوست در ایالات متحده و پس از آن پدیده ای که بار دیگر توسط حادثه ال پاسو برجسته شد، نشان می دهد که کشورها و بسترهای رسانه های اجتماعی برای مقابله با این تهدید کند عمل کرده اند.

برخلاف سوءاستفاده های رسانه های اجتماعی از داعش، دولت ها و شرکت ها بیشتر تلاش کرده اند که ملی گرایی سفید را با تروریسم مرتبط کنند.

به عبارتی حادثه ال پاسو نبود راهبردهای گسترده ملی برای مقابله با تروریسم در اینترنت به منظور جلوگیری از خشونت افراطی را نشان داد.

فاجعه ال پاسو همچنین به ما یادآوری می کند که باید بر رسانه هایی همچون "چان 8" به عنوان دریچه ای برای نفرت پراکنی و خشونت ناشی از ملی گرایی سفید تمرکز کرد.

گزارش های خبری درباره تفاوت در نحوه پاسخگویی بسترهای رسانه های اجتماعی به فعالیت های آنلاین ناسیونالیست های سفیدپوست اعلام کرده اند که «چان 8» برای جلوگیری از افراط گرایی هیچ کاری انجام نداده اما رسانه هایی مانند "فیس بوک" و "توئیتر" تلاش می کنند تا این نوع افراط گرایی را از خدمات خود دور نگه دارد.

در واقع آنچه پیش و پس از ال پاسو روی داد، یک مورد دیگر از تغییرات سیاست های شرکت های رسانه های اجتماعی برای مقابله با تروریسم آنلاین ارائه می دهد.

لازم به تاکید است که مقابله با سوءاستفاده ملی گرایی سفیدپوست از اینترنت، بیش از هرچیز تمرکز سیاست های ضد تروریسم در هدف قرار دادن تلاش های آنلاین افراط گرایی اسلامی را نشان می دهد.

به عبارتی این امر نشان می دهد چگونگی رهبران سیاسی در تعدادی از کشورها از جمله ایالات متحده برای ایجاد نفوذ و اعمال قدرت از نژادپرستی و بیگانه هراسی استفاده می کنند.

یک جوان 21 ساله روز شنبه هفته جاری با ورود به یک فروشگاه در شهر ال پاسو ایالت تگزاس اغلب حاضران که لاتین تبار بودند را به گلوله بست و 22 نفر را کشت و بیش از 26 نفر را زخمی کرد.

چند ساعت پس از این اقدام، در جریان تیراندازی دیگری در شهر دیتون ایالت اوهایو، دستکم ۹ نفر کشته و دهها نفر زخمی شدند.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۸۳۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت

علیرضا شریفی یزدی درباره تأثیر استعمال قلیان بر کاهش استرس اظهار داشت: قلیان به عنوان یکی از مواد دخانی از نظر علمی ثابت شده که به صورت ذاتی و مستقیم هیچ تأثیری بر آرامش و کاهش اضطراب ندارد و جنبه تلقینی دارد.

وی ادامه داد: تماس سنسورهای لب با دهانی قلیان موجب تحریک سیناپس های مغزی می شود که به صورت موقت و غیر مستقیم بر کاهش اضطراب تاثیر می گذارد، بنابراین اثر مستقیم، مستقل و شناخته شده بین مصرف قلیان و کاهش اضطراب وجود ندارد مگر اینکه به صورت عادت و اعتیاد برای کوتاه مدت مغز را از هجمه های ذهنی دور می کند و پس از مدتی بازمی گردد.

این روانشناس اجتماعی درباره دلیل رواج قلیان در ایران گفت: به نظر من به دلیل صنعت و کسب درآمد، قلیان در ایران رواج پیدا کرده است. قلیان حدود ۲۵ سال پیش در ایران به معنای مدرن کنونی وجود نداشته و نوعی ساز و کار بوده که بیشتر توسط افراد مسن مورد استفاده بوده است.

 شریفی یزدی بیان کرد: متأسفانه کم کاری وزارت بهداشت در جلوگیری از رواج قلیان و تبلیغات غلطی که در بحث قلیان مطرح است، مثل اینکه دود قلیان از آب است و ضرری ندارد، صورت گرفته، منجر به ورود قلیان در رستوران ها، کافی شاپ ها، قهوه خانه ها و راه افتادن پیک موتوری قلیان شد و دلیل اصلی آن درآمدی است که اشخاصی که در این حوزه فعالیت می کنند.

 این روانشناس اجتماعی اظهار کرد: هر قلیان به اندازه ۸۰ تا ۱۱۰ نخ سیگاربرای فرد ضرر دارد، هر نخ سیگار بین ۷ تا ۹ دقیقه عمر انسان را کم می کند، اگر یک فرد یک قلیان بکشد انگار ۵ پاکت سیگار کشیده و حدود ۷۰۰ دقیقه از عمرش کاهش پیدا کرده است.

وی افزود: یکی از سونامی ها در این حوزه سرطان های ریه، حنجره و دهان است که بخش عمده دلیل ابتلا به این بیماری ها قلیان است. امروز  قلیان در بین جوانان به عنوان یک تفریح یاد می شود.

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • نگاهی به پدیدهٔ جدید اجتماعی: بِلایند دِیت یا ملاقات کور/ میل سوزان به تجمل خواهی بیمارگونه
  • چرا دولتمردان آمریکا از خشونت‌ علیه دانشگاهیان این کشور در برابر دوربین‌ها ابایی ندارند؟
  • قدرت رسانه‌ای اسرائیل نتوانست مانع دریافت حقیقت در جهان شود
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • آبشناس: آمریکا به دنبال آشوب در کشورهای حوزه نفوذ روسیه است
  • تغییر محاسبات منطقه با قدرت بازدارندگی ایرانی
  • آمریکا به قطر: اگر رهبران حماس شروط آتش‌بس را نپذیرفتند، آن‌ها را بیرون کنید
  • یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت
  • انتقاد یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت
  • اعتراف عجیب سیدمحمد خاتمی /مولوی سُنی فراری از مشهد در افغانستان کشته شد /بازخوانی خاطرات آیت الله هاشمی رفسنجانی